حدود 4 ماه پس از ترور هشام الهاشمی تحلیلگر سرشناس عراقی و از چهرههای نزدیک به مصطفی الکاظمی نخستوزیر این کشور، یک مقام امنیتی عراق فاش کرد که قاتلان الهاشمی شناسایی شدهاند.
احمد ملا طلال سخنگوی دفتر نخستوزیری عراق روز یکشنبه 25 اکتبر 2020 اعلام کرد که تحقیقات منجر به شناسایی قاتلان هشام الهاشمی شد.
ملا طلال به شبکه الحدث گفت: «به اطلاعاتی دست یافتیم که در حال حاضر اجازه فاش کردن آنها را نداریم تا بر روند تحقیقات تاثیری گذاشته نشود.»
المتحدث باسم #الكاظمي: حكومة #العراق لديها معلومات عن قتلة #هشام_الهاشمي منذ اللحظات الأولى لاغتياله pic.twitter.com/Vdexzjtut7
— ا لـ حـ ـد ث (@AlHadath) October 25, 2020
او گفت که این اطلاعات از لحظات اول ترور تحلیلگر سرشناس عراقی در اختیار نهادهای امنیتی عراق بودند. به گفته این مقام مسئول پرونده ترور الهاشمی بسیار پیچیده است.
از 6 ژوئیه 2020 که هشام الهاشمی در مقابل منزلش ترور شد، بسیاری از شهروندان، فعالان، سیاستمداران و اهالی رسانه عراق خواستار پیگیری این پرونده و پیگرد قاتلانش شدند. مصطفی الکاظمی ماه گذشته به دیدار خانواده الهاشمی رفت و به فرزندان او قول داد قاتلان پدرشان را به سزای اعمالشان برساند.

ترور این تحلیلگر که بارها به انتقاد از شبهنظامیان وابسته به ایران پرداخته و پرده از چهره آنها برانداخته به نگرانیها درباره ورود عراق به یک مرحله تاریک و آغاز مجدد روند ترورها دامن زد؛ به ویژه اینکه اختلافات شبهنظامیان وابسته به ایران و دولت عراق به بالاترین حد ممکن رسید.
دو مرد مسلح موتور سوار شامگاه دوشنبه 6 ژوئیه 2020 هشام الهاشمی را در بغداد و در مقابل خانهاش به ضرب گلوله کشتند؛ تروری که موجب گستردهای از انتقادات در داخل و خارج عراق را در پی داشت.