افغانستان؛ دزدان مسلح موتر رئیس منابع بشری مقام ولایت هرات را به سرقت بردند
مقامهای امنیتی ولایت هرات در غرب افغانستان تایید کردند که دزدان مسلح پنجشنبه 22 اکتبر موتر(خودرو) رئیس منابع بشری مقام این ولایت را به سرقت بردند.
عبدالاحد ولیزاده سخنگوی فرماندهی پولیس ولایت هرات میگوید، این رویداد در ساحه حوزه هشتم امنیتی شهر هرات رخ داده است.
ولیزاده اضافه کرد، رئیس منابع بشری مقام ولایت هرات داخل موترش نبوده، اما این موتر از نزد رانندهاش به سرقت رفته است.
سخنگوی فرماندهی پولیس ولایت هرات علاوه کرد، این قضیه تحت بررسی قرار دارد.
در یک خبری دیگر، ریاست امنیت ملی ولایت هرات افغانستان امروز پنجشنبه از دستگیری چندین باند آدمربا، دزدان مسلح و مجرمان جرایم سازمان یافته خبر داد که دو زن نیز در میان آنها هستند.
این ریاست علاوه کرد، این افراد در ترکیب سه گروه سازمان یافته در شهر هرات فعالیت داشتند.
شایان ذکر است این حوادث در شرایطی رخ داده که شهروندان هرات افغانستان در این روزها از افزایش ناامنی و جرایم جنایی از جمله اختطاف، قتل و سرقتهای مسلحانه شدیداً شکایت دارند.