وزارت صحت عامه(بهداشت) افغانستان پنجشنبه 15 اکتبر اعلام کرد که طی 24 ساعت گذشته 32 مورد مثبت مبتلا به کرونا در این کشور ثبت شده است که با ثبت این موارد شمار مجموع مبتلایان به 40 هزار و 26 نفر افزایش یافت.
به گزارش منابع خبری این وزارت اضافه کرد، در 24 ساعت گذشته هیچ بیمار کرونا جان نباخته اما 93 بیمار دیگر بهبود یافتند که شمار مجموع جانباختگان کرونا در این کشور به یک هزار و 481 و بهبودیافتگان به 33 هزار و 447 نفر رسیده است.
از سوی دیگر، محمد اشرف غنی رئیسجمهوری افغانستان به تاریخ 23 سپتامبر 2020 در نشستی که از سوی مجمع جهانی اقتصاد در مورد مبارزه با ویروس کرونا برگزار شد نیز گفته بود، کرونا رشد اقتصادی این کشور را نزدیک به 30 درصد کاهش داده است.
شایان ذکر است که وزارت صحت عامه افغانستان روز گذشته اعلام کرد، براساس فیصله کابینه پوشیدن ماسک در ادارات دولتی و شفاخانهها(بیمارستان) این کشور اجباری شده است.