فرمان وزارت داخله افغانستان به پولیس: با مجرم روبه‌رو شدید شلیک کنید

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

منابع خبری کابل یک‌شنبه 11 اکتبر گزارش دادند که محمد مسعود اندرابی سرپرست وزارت امور داخله افغانستان به نیروهای پولیس افغان دستور داده که با مجرم روبه‌رو شدند شلیک کنند.

روزنامه «هشت صبح» نوشت، اندرابی به نیروهای پولیس افغان فرمان داده که در برخورد با مجرمان و کسانی که با مقاومت مسلحانه با پولیس می‌پردازند قاطعانه برخورد کنند.

اندرابی خطاب به نیروهای پولیس افغان گفت: «وقتی که با مجرمان روبه‌رو شدید، بزنید. اصولش را خو می‌دانید، در کجایش بزنید.»

او علاوه کرد، اگر کسی در مورد شلیک پولیس بر مجرمان دعوا کرد، دعوایش با وزارت امور داخله افغانستان خواهد بود.

سرپرست وزارت امور داخله افغانستان اضافه کرد، به ریاست امنیت داخلی این وزارت دستور داده است که هیچ منسوب پولیس را به دادستانی معرفی نکند، مگر این‌که به شخص او گزارش داده باشد.

شایان ذکر است که این فرمان وزارت امور داخله افغانستان در شرایطی صادر شده که در این روزها جرایم جنایی از جمله سرقت‌های مسلحانه، قتل و اختطاف در شهرهای کابل، هرات و بلخ این کشور افزایش یافته است.

وزارت امور داخله افغانستان تایید کرده که طی 45 روز گذشته 800 دزد را در شهر کابل دستگیر کرده و این روند ادامه دارد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم