پولیس زن افغان که پدر طالب‌اش چشمان او را با چاقو کشید

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

خاطره پولیس زن افغان که پدرش طالب است. خاطره می‌گوید، پدرش او را به «جرم پولیس بودن» چشمان‌اش را با چاقو کشیده و شدیداً زخمی کرده است.

مسعود اندرابی سرپرست وزارت امور داخله افغانستان در دفتر کارش با خاطره دیدار کرد و او را پولیس «شجاع» خواند.
اندرابی در توییتی نوشت، یک آپارتمان به خاطره داده و تعهد کرده است که تداوی‌اش می‌کند. اندرابی ادامه داد، گروه طالبان نمی‌تواند با جبر مردم افغانستان را شکست دهد.

Advertisement

در همین حال، طارق آرین سخنگوی وزارت امور داخله افغانستان در توییتی نوشت: «تنها یک خاطره نه؛ ده‌ها خاطره از سوی طالب یا تیرباران شده و یا در شکنجه نفس کشیده‌است. پدرش که هم‌فکر طالب است، چشم‌های خاطره را به جرم پولیس‌بودن کور کرد.»

از سوی دیگر، مروه امینی سرپرست ریاست حقوق بشری کودکان و زنان وزارت امور داخله افغانستان در توییتی نوشت، خاطره افسر پولیس در ولایت غزنی در جنوب این کشور است.

مروه امینی در ادامه نوشت: «تنها به این جرم که چرا در حکومت کار می‌کند و پولیس است. ده گلوله زده، (بدنش) قطعه قطعه است. نه درست راه رفته می‌تواند، نه کسی را دیده می‌تواند. هردو چشمش با چاقو کشیده و سخن دردناک اینکه می‌گوید فرزندانش را نمی‌تواند ببیند.»

گروه طالبان هنوز در این مورد چیزی نگفته است.

شایان ذکر است که براساس گزارش‌ها، در حال حاضر بیش از سه هزار زن در چارچوب وزارت امور داخله افغانستان و بیش از دو هزار زن در چارچوب وزارت دفاع ملی این کشور فعالیت دارند که در مجموع بیش از پنج هزار زن افغان در بخش‌های مختلف نظامی و امنیتی این کشور وظیفه انجام می‌دهند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم