آمریکا: مذاکرات صلح بین‌الافغانی یک فرصت بی‌نظیر است باید استفاده شود

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

زلمی خلیلزاد نماینده ویژه آمریکا برای صلح افغانستان یک‌شنبه 20 سپتامبر در توییتی مذاکرات صلح میان دولت کابل و طالبان را یک فرصت بی‌نظیر خواند و تاکید کرد که باید از این فرصت استفاده شود.

خلیلزاد اضافه کرد: «این یک موقع بی‌‌نظیر برای افغانستان است. نه تنها اینکه جناح‌های افغان مستقیماً با هم مذاکره می‌کنند، بلکه آنچنانی که در اعلامیهٔ شورای امنیت تذکر یافته، حمایت گستردهٔ جهانی برای تفاهم سیاسی از طریق مذاکرات و صلح در افغانستان وجود دارد. از این فرصت بی‌نظیر باید استفاده شود».

Advertisement

وی علاوه کرد، شورای امنیت سازمان ملل اعلامیه‌ای را در مورد مذاکرات صلح بین‌الافغانی انتشار داده که در آن به تعهد جامعه جهانی به «حاکمیت، استقلال، تمامیت ارضی و اتحاد ملی» افغانستان تاکید شده است.

نماینده ویژه آمریکا برای صلح افغانستان ادامه داد: «اعلامیهٔ شورای امنیت از مسیری که جناح‌ها اکنون در آن قرار دارند، یعنی دست‌یابی به یک تفاهم سیاسی که تمام افغان‌ها را در برگیرد و منطقه و جامعه جهانی در عمل و روحیه از آن پشتیبانی بتواند، حمایت می‌کند».

شایان ذکر است که مذاکرات صلح میان دولت افغانستان و گروه طالبان شنبه هفته گذشته در دوحه قطر آغاز شد و هنوزهم ادامه دارد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم