بنا به گزارش خبرگزاری فرانسپرس که با استناد به منابع رسمی تهیه شده تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان تا ساعت 19:45 به وقت گرینویچ روز پنجشنبه 17 سپتامبر 2020 از مرز 30 میلیون نفر گذشته است.
سازمان جهانی بهداشت همچنین درباره تحولات انتشار بیماری کووید- 19 گفت که در برخی کشورها با سمت و سوهای نگران کنندهای از روند تصاعدی شیوع کرونا مواجه هستیم.
طبق گزارش خبرگزاری فرانس پرس تاکنون 943,086 تن از میان 30 میلیون و62 نفری که به بیماری کرونا مبتلا شدهاند, فوت شدند.
بنا به این گزارش بیش از نیمی از افراد مبتلا به کرونا در جهان در کشورهای ایالات متحده آمریکا با (6,650,570 مبتلا و از جمله آن 197.364 فوتی)، هند با (5,118,253 مورد مبتلا و 83,198 فوتی) و برزیل با ( 4,419,083 مبتلا و از جمله آن 134,106 فوتی) است و این 3 کشور بیشترین کشورهای آسیب دیده از پاندمی کرونا به شمار میروند.
هانس کلوغه مدیر منطقهای سازمان جهانی بهداشت در اروپا گفت که تعداد مبتلایان به کرونا در ماه سپتامبر جاری باید به «عنوان زنگ خطری برای همه ما» باشد.
علیرغم اینکه این آمار و ارقام در سطوح گستردهای منعکس کننده افزایش انجام تستهای تشخیص کرونا است اما همچنان نشان دهنده معدلهای نگران کنندهای از انتشار ویروس کرونا در نقاط مختلف جهان است.
از سویی در حالی که تعداد بیماران ما بین سنهای 15 الی 49 ساله مبتلا به کرونا در بسیاری از کشورها همچنان در حال افزایش است، سازمان جهانی بهداشت چهارشنبه هشدار داد که با نزدیک شدن فصل زمستان و موسم آنفلوانزای زمستانی، بیماری کووید - 19 ناشی از ابتلا به ویروس جدید کرونا به طور تصاعدی و نگران کنندهای در بخشهایی از نیمکره شمالی جهان افزایش خواهد یافت.
بنا به گزارش خبرگزاری رویترز ماریا وان کرکوف یکی از مسئولان مبارزه با بیماری کووید - 19 در سازمان جهانی بهداشت طی پخش ویدیویی در شبکههای اجتماعی گفت با روندهای نگران کنندهای از انتشار کرونا در بعضی کشورها مواجه شدهایم.
این مقام سازمان جهانی بهداشت همچنین گفت که تعداد بیماران ما بین سنهای 15 الی 49 سال مبتلا به کرونا در بسیاری از کشورها همچنان در حال افزایش است.
از سویی دیگر مایک رایان یکی از کارشناسان برجسته اورژانس در سازمان جهانی بهداشت نیز توصیه کرده تا کسانی که به شدت در معرض ابتلا به بیماری کووید -19 هستند واکسن ضد آنفولانزا دریافت کنند.