عضو شورای شهر تهران: هزار مدرسه در تهران نا ایمن هستند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

حسن خلیل‌آبادی عضو شورای شهر تهران گفته برخی از مدارس ساخت خیرین مدرسه‌ساز و سازمان نوسازی مدارس وزارت آموزش و پرورش در حاشیه شهرها ساخته می‌شود.

وی چهارشنبه 26 اوت در گفتگو با پایگاه خبری و اطلاع‌رسانی رکنا با بیان این که مشکل مدارس فقط به حاشیه مدارس مختص نمی‌شود، گفت: ما در مناطق مختلف شهر تهران کمبود مدرسه داریم. تعداد مدارس در حاشیه شهرها قابل قبول است. اتفاقاً مشکل کمبود مدارس در مرکز تهران بیشتر از حاشیه شهرهاست. حداقل 1000 مدرسه در تهران دچار مشکلات ایمنی هستند و ناایمن هستند، قدمت زیادی دارند، استیجاری یا موقوفه هستند و به ایمن‌سازی و تقویت نیاز دارند.

Advertisement

این عضو شورای شهر تهران با اشاره به مشکلات اقتصادی برای تهیه گوشی هوشمند افزود: «این آفت تحصیل است. بسیاری امکانات اولیه هم ندارند چه برسد به این که یک گوشی هوشمند داشته باشد و بتوانند آموزش‌های مجازی را دریافت کنند. البته خیرین و مدارس برای بعضی از دانش آموزان گوشی تهیه می‌کنند. بعضی از خانواده‌ها نیز مجبورند با قرض و سختی برای دانش آموزان گوشی تهیه می‌کنند. از سوی دیگر نمی‌توان مدرسه را باز کرد. من فکر می‌کنم یکی از آسیب‌های جدی کرونا به جامعه آسیب به آموزش و شرایط تحصیل است.»

5میلیون بازمانده از تحصیل

خلیل‌آبادی در پاسخ به این سؤال که به نظر شما چند دانش آموزش از تحصیل جا می‌مانند؟ تأکید کرد: «همه ساله برخی از دانش‌آموزان از تحصیل بازمی‌مانند. بازماندگان از تحصیل دو بخش هستند. برخی بازمانده از شروع تحصیل هستند و برخی دیگر در حین تحصیل مثلاً ابتدایی و اول دبیرستان ترک تحصیل می‌کنند. این افراد را هم جزو بازماندگان از تحصیل می‌دانیم. موقعی بازماندگان از تحصیل به 5میلیون در کشور رسید. یعنی بچه‌های ایرانی تا 5 میلیون بازمانده از تحصیل هستند. به نظر من حداقل 20درصد از دانش آموزان در تهیه تجهیزات آموزش آنلاین مشکل حاد دارند و عدم دسترسی به تجهیزات ورود به تحصیل مجازی باعث بازماندگی از تحصیل آنها خواهد شد.»

بیشترین بازدید موضوعات مهم