استقبال آمریکا از تروریستی اعلام ‌شدن حزب‌الله از سوی لیتوانی

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

وزارت خارجه آمریکا روز شنبه 15 اوت از اقدام کشور لیتوانی در قراردادن شبه‌نظامیان حزب‌الله در فهرست سازمان‌های تروریستی استقبال کرد و دیگر کشورهای اتحادیه اروپا را تشویق کرد، همین سیاست را در پیش بگیرند.

در بیانیه وزارت خارجا آمریکا آمده ‌است که تصمیم لیتوانی که به دنبال تصمیم مشابهی از سوی آلمان در 30 آوریل گذشته اتخاذ گردید، تفاوتی میان شاخه‌های سیاسی و نظامی حزب‌الله قائل نیست.

Advertisement

وزارت خارجه آمریکا، دیگر کشورهای اتحادیه اروپا را ترغیب کرد تا در برابر این سازمان تروریستی در سطوح داخلی و اروپایی بایستند و جلوی تأمین بودجه حزب‌الله را گرفته و فعالیت‌های این حزب در خاک خود را متوقف سازند.

در این بیانیه آمده ‌است که حملات شبه‌نظامیان حزب‌الله مورد حمایت ایران در خاک آمریکا، اروپا و منطقه خاورمیانه، صدها کشته برجای نهاده و باعث بروز حالت سرخوردگی و یاس در میان هزاران نفر شده ‌است.

شایان ذکر است که لیتوانی که پنجشنبه گذشته، گروه شبه نظامی حزب‌الله را سازمانی تروریستی قلمداد کرد، ممنوعیتی 10 ساله را علیه آن اعلام نمود که به موجب آن، تمامی افراد مرتبط با این گروه تحت الحمایه ایران از ورود به خاک این کشور واقع شده در حوزه بالتیک، منع شده‌اند.

لیناس لینکیفیسیوس وزیر خارجه لیتوانی گفت: «در پی دریافت اطلاعات با ارزش از سوی شرکای خارجی خود می‌توانیم فرض را بر این بگذاریم که حزب‌الله، مطابق برنامه یک سازمان تروریستی عمل می‌کند.»

وزیر خارجا لیتوانی بدون پرداختن به جزئیات افزودکه برخی افراد عضو این سازمان مورد حمایت ایران نیز تهدیدی برای امنیت ملی لیتوانی ایجاد می‌کنند.

شایان ذکر است که آمریکا در کنار بریتانیا، آلمان، اتحادیه کشورهای عرب و کشورهای حوزه خلیج، حزب‌الله را سازمانی تروریستی در نظر می‌گیرند.

گفتنی است که اتحادیه اروپا در پی حمله به کاروان گردشگران در بلغارستان در سال 2012 صرفاً شاخه نظامی حزب‌الله را تروریستی قلمداد کرد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم