دونالد ترامپ: توافق امارات و اسرائیل یک لحظه تاریخی است

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری ایالات متحده آمریکا روز پنج‌شنبه 13 آگوست 2020 اعلام کرد که توافق امارات متحده عربی و اسرائیل یک لحظه تاریخی است.

او گفت که اسرائیل و امارات روابط خود را عادی‌سازی می‎کنند و او از این دو کشور به خاطر رهبران شجاعشان تشکر کرد.

Advertisement

در بیانیه مشترک انتشار یافته از سوی خبرگزاری امارات «وام» آمده ‌است که دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا، بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل و شیخ محمد بن زاید آل نهیان ولی عهد ابوظبی و معاون فرمانده کل نیروهای مسلح امارات، امروز پنج‌شنبه 13 اوت در تماسی تلفنی در مورد آغاز روابط کامل دوجانبه میان اسرائیل و امارات متحده عربی توافق کردند.

در این بیانیه آمده‌است: «این دستاورد دیپلماتیک تاریخی، موجبات تقویت صلح در خاورمیانه را فراهم آورده و گواهی بر دیپلماسی جسورانه و دیدگاهی است که هر سه رهبر از آن برخوردارند و نشانی از شجاعت و دلیری امارات متحده عربی و اسرائیل در ترسیم روند تازه‌ای است که راه را در برابر امکانات بزرگی در منطقه می‌گشاید.»

این سه کشور در حال حاضر با شماری از چالش‌های مشترک روبرو هستند و مستقیماً و به گونه‌ای متبادل از این دستاورد تاریخی، بهره‌مند خواهند شد که امروز متحقق گردید.

بیشترین بازدید موضوعات مهم