آمار کووید 19 در ایران؛ شناسایی 2125 بیمار جدید و فوت 132 نفر طی یک روز

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

سخنگوی وزارت بهداشت ایران اعلام کرد که طی 24 ساعت گذشته 2125 بیمار جدید کووید 19 در این کشور شناسایی شد و 132 بیمار مبتلا نیز جان باختند.

بر اساس گزارش خبرگزاری ایرنا، شنبه 8 اوت 2020 سیما سادات لاری از جان باختن 132 بیمار مبتلا به کووید 19 طی 24 ساعت گذشته خبر داد و مجموع فوتی‌های این بیماری را 18264 نفر عنوان کرد.

Advertisement

به گفته او از دیروز تا امروز و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، 2125 بیمار جدید مبتلا به کووید 19 در این کشور شناسایی شد و مجموع مبتلایان این بیماری به 324692 نفر رسید.

سادات لاری در ادامه اظهار کرد: «بر اساس گزارش‌ها تاکنون 282122 بیمار کووید 19 در کشور بهبود یافته و از بیمارستان ترخیص شده‌اند و 4148 بیمار نیز در وضعیت شدید و به نوعی بحرانی تحت مراقبت قرار دارند».
به گفته او تاکنون 2661965 آزمایش تشخیص کووید 19 در ایران انجام شده است.

سخنگوی وزارت بهداشت ایران وضعیت استان‌های مازندران، تهران، قم، گلستان، خراسان شمالی، اردبیل، اصفهان، البرز، خراسان رضوی، کرمان، سمنان، آذربایجان شرقی، مرکزی، یزد و گیلان را «قرمز» دانست و افزود: «استان‌های فارس، ایلام، لرستان، هرمزگان، زنجان، قزوین، آذربایجان غربی، بوشهر، همدان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد هم در وضعیت هشدار قرار دارند».

بیشترین بازدید موضوعات مهم