عون احتمال وجود عامل بیرونی چون موشک یا بمب در انفجار بندر بیروت را مطرح ساخت
میشل عون رئیسجمهوری لبنان عصر جمعه 7 اوت تأکید کرد که نخستین موضوعی که باید در ارتباط با انفجار بندر بیروت مورد بررسی قرار بگیرد، بررسی این امر است که آیا این انفجار بواسطه دخالت عامل بیرونی مثل موشک یا بمب بوده یا اینکه ناکارآمدی و اهمال مسئولان، علت این انفجار بوده است.
عون در ملاقات با خبرنگاران با اشاره به این که انبارشدن این حجم از نیترات آمونیوم به مدت 6 سال در انبار شمار 12 گمرگ لبنان، موضوعی که باید بررسی شده و مسئولان آن مورد بازخواست قرار بگیرند، گفت: تحقیقالت در مورد این امر از مسئولان انبار کالاها در بندر بیروت شروع شده و ادامه دارد.
رئیسجمهوری لبنان در خصوص بررسی این احتمالات عنوان نمود که در ملاقات روز گذشته خود با امانوئل مکرون از وی خواسته که در امر اجرای این تحقیقات، کمکهای لازم از سوی فرانسه و جهات بینالمللی نظیرعکسهای ماهوارهای در اختیار لبنان قرار بگیرد تا روشن گرد آیا عاملی بیرونی باعث بروز این انفجار شدهاست یا نه.

شایان ذکر است شدت انفجار بندر بیروت بنا به اعلام مرکز لرزهنگاری آلمان معادل زمینلرزهای به بزرگی 3.3 ریشتر بوده و نواحی منطقه را لرزانده است.
همچنین بنا به آمار موقت اعلام شده این انفجار بزرگ منجر به کشتهشدن دست کم 154 تن و مجروح شدن بیش از 5000 نفر و مفقودشدن بسیاری دیگر شده و صدها هزار نفر از ساکنان بیروت پایتخت لبنان را بیخانمان کرده است.