تداوم قهرمانی یوونتوس در سری A؛ کسب قهرمانی برای نهمین سال متوالی
تیم یوونتوس بامداد 27 ژوئیه 2020 به مصاف تیم سامپدوریا رفت و موفق شد با پیروزی 2-0 برای نهمین سال پیاپی قهرمان سری A شود.
در هفته سی و ششم سری A، یوونتوس در ورزشگاه آلیانز، تورین مقابل سامپدوریا به میدان رفت و با دو گل به پیروزی دست یافت.
نخستین گل این بازی را کریستیانو رونالدو در دقیقه 6+45 به ثمر رساند تا سی و یکمین گلش را در این فصل سری A به ثمر رساند و برای کسب عنوان آقای گلی امیدوار شود.
پس از آغاز نیمه دوم نیز یوونتوس در دقیقه 77 بار دیگر به گل رسید. پس از آنکه ضربه رونالدو را دروازهبان سامپدوریا دفع کرد، توپ برگشتی به برناردسکی رسید تا این بازیکن گل دوم تیمش را وارد دروازه حریف کند.
این دیدار یک بازیکن اخراجی هم داشت در دقیقه 77 مورتن تورسبی بازیکن تیم سامپدوریا با دریافت کارت زرد دوم از بازی اخراج شد.
بدبیاری این تیم ادامه داشت هنگامی که داور یک پنالتی را در دقیقه 88 به نفع یوونتوس اعلام کرد اما رونالدو نتوانست آن را به گل تبدیل کند و ضربهاش به تیرک اصابت کرد.
این بازی در نهایت با نتیجه 0-2 به سود یوونتوس به پایان رسید و این تیم توانست با کسب 83 امتیاز برای نهمین بار متوالی قهرمان سری A شود.