ویدیو؛ سناتور پر نفوذ جمهوریخواه: ما باید رژیم ایران را ساقط کنیم

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

تد کروز، سناتور پر نفوذ جمهوری‌خواە آمریکا روز سه‌شنبه با انتشار ویدیویی در صفحە توییتر خود گفت : «در مورد آیندە ایران، ما باید رژیم را ساقط کنیم. رژیم ایران بطور مداوم بدنبال سرنگونی ما است. آیت اللە مرگ بر آمریکا می‌گوید و قصدش را هم دارد. کشور ما و تمام آمریکایی ها تا زمانی کە رژیم ایران پابرجا باشد، در امنیت نخواهند بود.»

کروز در ادامه این ویدیو در اشاره به تبعات منفی برجام گفت: «توافق هستەای فاجعە بار اوباما، رژیم ایران را مجددا بە سیستم مالی دنیا متصل کرد. این معاملە همچنین سیل عظیمی از صدها میلیون دلار را بە آیت اللە‌ها اهدا کرد و معافیت تحریم‌ها امکان پولشوئی مقادیر بسیار بالای مورد نیاز رژیم ایران برای تروریسم را فراهم کرد.»

Advertisement

کروز در ادامە خواستار لغو کامل معافیت‌های تحریمی آمریکا علیە نظام ایران شد. کروز اولین بار نیست که مخالفت شدید خود را با رژیم جمهوری اسلامی اعلام می‌کند او در مناسبت‌ها مختلف در سخنرانی‌هایش خواستار سرنگونی رژیم ایران شده است.

سناتور کروز در تیرماه سال جاری نیز طی سخنانی در کنگره گفت، ایالات متحده آمریکا برای بازگشت تحریم‌های جهانی علیه ایران هیچ نیازی به کسب اجازه از هیچ‌کسی ندارد و طبق قطعنامه 2231 شورای امنیت باید این تحریم‌ها را بازگرداند.

کروز که ایالت تگزاس را در مجلس سنای آمریکا نمایندگی می‌کند، روز سه‌شنبه 31 تیر در جریان جلسه‌ای با بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها سخن می‌گفت، با انتقاد شدید از «توافق فاجعه‌بار هسته‌ای» دولت قبل آمریکا با ایران، از جمله تحویل 1.7 میلیارد دلار پول نقد به ایران، از تصمیم دولت پرزیدنت ترامپ در خروج از برجام و در پی آن اعمال تحریم‌های مختلف بر ایران حمایت کرد و در عین حال گفت که هنوز کارهای زیادی باقی مانده است.

وی تاکید کرد که با نزدیک شدن به روزهای پایانی تحریم تسلیحاتی ایران، «من هم اکنون رهبری حرکتی را بر عهده دارم که از دولت آمریکا می‌خواهد به سازمان ملل متحد مراجعه کرده و تحریم‌های لحاظ شده در قطعنامه 2231 شورای امنیت را بازگرداند.»

تد کروز افزود: «ما برای اجرای این مکانیسم، به اجازه هیچ‌کس دیگری نیاز نداریم. ما می‌توانیم همین فردا به [سازمان ملل] برویم و آن روند را آغاز کنیم؛ روندی که سرانجام، توافق فاجعه‌بار هسته‌ای ایران دوران اوباما را یک بار و برای همیشه از بین می‌برد.»

سناتور کروز با تاکید بر این که چالش‌های مرتبط با ایران بسیار فراتر از معضل هسته‌ای است، به توسعه موشکی، تلاش برای از بین بردن آمریکا و هم‌پیمانان آن از جمله اسرائیل، ایجاد حکومت‌های تروریستی در کشورهای دیگر، تامین مالی تروریسم در جهان، و سرکوب حقوق بشر در داخل ایران اشاره کرد و از اقدام دولت پرزیدنت ترامپ در از بین بردن «قاسم سلیمانی، کسی که مسئول مرگ بیش از 600 آمریکایی بود» تقدیر کرد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم