حمایت پلیس آمریکا از ترامپ و بهبود اوضاع او در نظرسنجی‌ها

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

انجمن ملی سازمان‌های پلیس آمریکا با ارسال نامه‌ای به دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا، حمایت خود از جو بایدن، رقیب ترامپ در انتخابات را پس گرفته و از رئیس‌جمهوری آمریکا اعلام حمایت کردند.

در این نامه که از سوی مایکل مکهیل، رئیس NAPO (انجمن ملی سازمان‌های پلیس آمریکا) ارسال شد، آمده: «ما تصمیم گرفتیم حمایت ثابت و علنی مردان و زنان حاضر در خطوط مقدم‌مان را به شما اعلام کنیم، به ویژه در این زمان از بالانگری غیرعادلانه و نادرست که از سوی بسیاری متوجه نیروهای ماست.»

Advertisement

این انجمن پیش از این و در سال‌های 2008 و 2012 از باراک اوباما حمایت کرد و در سال 2016 از هیچ کدام از کاندیداها حمایت نکرد. این انجمن 1000 نهاد و 241 هزار افسر پلیس به عنوان عضو دارد.

در این نامه به تصمیم وزارت دادگستری آمریکا در دولت ترامپ، که در آن اعلام شده بود افرادی که به نیروهای پلیس حمله کنند، محاکمه می‌شوند، استناد شده بود. امضاء قانون صحت عقل در هنگام اعمال قانون و قانون حمایت از صندوق حمایت از قربانیان حملات 11 سپتامبر نیز از دیگر دلایل حمایت NAPO از ترامپ اعلام شد.

کمپین انتخاباتی دونالد ترامپ هم از این نامه استقبال کرده و باب بادویچ مشاور اول اعمال قانون و سندیکاهای کارگری کمپین ترامپ 2020 گفت: «جو بایدن کاری برای متوقف کردن تلاش‌های حزبش در زمینه متوقف ساختن بودجه پلیس نکرد و هنوز و در زمانی که افسران پلیس در سرتاسر کشور از سوی آشوبگران مورد حمله قرار می‌گیرد، ساکت است.»

او در ادامه گفت: «این اعلام حمایت از ترامپ نشان می‌دهد او رئیس‌جمهوری قانون و نظم است و او از افراد زحمتکشی که برای محافظت از امنیت جامعه، هر روز زندگی خود را به خطر می‌اندازند، دفاع می‌کند.»

اعلام حمایت NAPO از ترامپ از این جهت مهم است که یک نظرسنجی اندیشکده «راسموسن ریپورتز» نشان داد اختلاف بین بایدن و ترامپ در نظرسنجی‌ها در حال کاهش یافتن است و به 44 درصد در مقابل 47 درصد رسیده است. هفته گذشته این اختلاف 10 درصد بود.

ترامپ همچنین توانسته 79 درصد آرای جمهوری‌خواهان را به دست آورد، در حالی که سهم بایدن از آرای دموکرات‌ها 76 درصد است.

در میان رای‌دهندگان مستقبل هم باید 44 درصد و ترامپ 38 درصد به دست آورده‌اند و این نشان می‌دهد اختلاف آنها در این زمینه 6 درصد است. این اختلاف در هفته گذشته 12 درصد بود.

بیشترین بازدید موضوعات مهم