گزارش اطلاعاتی: یک شرکت نظامی ترکیه‌ای نیروهای الوفاق لیبی را آموزش می‌دهد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

در جدیدترین تحولات در لیبی که مدتی خاک این کشور به صحنه نزاع منطقه‌ای میان برخی کشور تبدیل شده است، وب‌سایت اطلاعاتی «آفریکا انتلیجنس» یا (Africa Intelligence) که یک وبسایت فرانسوی و با چندین سرویس اطلاعاتی غربی همکاری نزدیک دارد، گزارشی از عملکرد شرکت نظامی ترکیه‌ای «سادات» منتشر کرد.

طبق گزارش این شرکت امنیتی ترکیه‌ای با یکی از رهبران اخوان المسلمین لیبی بنام «فوزی ابوکتف» قرارداد امضا کرده است.


گزارش می نویسد: «این شرکت نظامی ترکیه‌ای، توانست اتحاد رجب طیب اردوغان با فایز الفراج را به یک فرصت شغلی تبدیل کند».

طبق گزارش این وب‌سایت اطلاعاتی فرانسوی، شرکت ترکیه‌ای «سادات» با همکاری یک نهاد امنیتی وابسته به اخوان المسلمین در لیبی، نیروهای الوفاق را برای جنگ علیه ارتش ملی این کشور به فرماندهی حفتر آموزش می‌دهد.

در این گزارش تأکید شده که شرکت امنیتی ترکیه در پی مداخلات گسترده آنکارا در لیبی، از چندین ماه پیش برای بستن قراردادهای آموزش نظامی تلاش کرده بود.

طبق گزارشی که توسط این سایت منتشر شده است ، شرکت «سادات»، تحت نظارت واشراف کامل سرویس اطلاعاتی ترکیه فعالیت می‌کند.

در این گزارش همچنین آمده است كه شركت «سادات» می‌تواند از مهارت‌های خود برای آموزش جنگجویان مزدور سوری كه ترکیه آنها را به جبهه طرابلس برای جنگ علیه ارتش ملی لیبی اعزام کرده است، استفاده کند. مطابق شرایط موافقت نامه دفاعی كه دسامبر گذشته توسط السراج و اردوغان امضا شد، ترکیه حق دارد که به نیروهای السراج کمک نظامی بکند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم