روحانی: آمریکا می بایست به خاطر خروج از برجام به ما خسارت بدهد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

حسن روحانی رئیس جمهوری ایران، چهارشنبه 24 ژوئن تاکید کرد که اگر امریکا خواهان گفت و گو با ایران است می بایست بابت بیرون رفتن از برجام به ایران خسارت بدهد.

روحانی در جلسه هیات دولت با بیان اینکه «هر وقت آنها تسلیم قانون شده، عذرخواهی کرده و صدمه‌ای که به ملت ایران زدند را جبران کرده و غرامت دادند، ما مشکلی نداریم، اظهار داشت: آنها مشکل ایجاد کرده، میز مذاکره را شکسته و از آن خارج شدند. عذرخواهی از ملت ایران و بازگشت به مقررات و چارچوب 5+1 می‌تواند راه حل باشد ولی می‌دانیم این تعارفات بی‌اساس، حرافی است که به دلیل انتخابات و گرفتاری‌هایشان است.»

Advertisement

او درادامه عنوان داشت: «اخیرا کاخ سفید مرتبا از آمادگی برای مذاکره با ایران سخن می‌گوید و مدعی است ایران معطل انتخابات است و فلان و بهمان! ما معطل هیچ چیز نیستیم. ما همیشه آماده مذاکره‌ایم؛ هر لحظه که آمریکا اعلام کند به قانون و به مقررات سازمان ملل برگشته و بگوید به تعهدات خودم در برجام برگشته‌ام. آنها بگویند کنگره و کاخ سفید مصمم هستند که از مسیر خود برگشته و به چارچوب 5+1 برمی‌گردند و آن وقت ما آماده مذاکره هستیم.»

رئیس جمهوری ایران افزود که کشورش به همکاری با آژانس جهانی انرژی هسته ای ادامه خواهد داد اما درعین حال به این آژانس نسبت به تصمیم گیری های سیاسی زیر فشار آمریکا و اسرائیل، هشدار داد.

روحانی از جهات اروپائی امضا کننده برجام خواست در برابر فشارهای آمریکا در ارتباط با فعالیت های هسته ای ایران، مقاومت کنند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم