پمپئو: شورای امنیت به مکانی امن برای کشورهایی مانند ایران تبدیل شده است

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

وزیر خارجه ایالات‌متحده تاکید کرد که شورای امنیت به «مکانی امن» برای دیکتاتورها و کشورهایی مانند ایران تبدیل شده ‌است.

مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا روز شنبه 20 ژوئن در واکنش به تصمیم شورای عالی حقوق‌بشر سازمان ملل‌متحد برای تمرکز بر وضعیت پلیس و برابری نژادی در آمریکا با صدور بیانیه‌ای گفت: «شورای حقوق‌بشر سازمان ملل‌متحد، اکنون در سازش با ونزوئلا، و اخیراً با کوبا و چین، مدتهاست که به مکانی امن تبدیل شده برای دیکتاتورها و دموکراسی‌هایی که مخالفتی با آنها ندارند.»

Advertisement

پمپئو با اشاره به این که رویکرد خالی از شفافیت شورای حقوق‌بشر سازمان ملل «مایه ناامیدی بسیار برای مدافعان راستین کرامت انسانی است»، خاطرنشان کرد که «مرگ غم‌انگیز جرج فلوید در ایالات‌متحده و حوادث پس از آن نشانه قوت و بلوغ دموکراسی ما است».

او همچنین تأکید کرد: «آمریکایی‌ها در بحبوحه مشکلات اجتماعی گوناگون، همواره آشکارا و علنی عمل کرده‌اند، زیرا اطمینان دارند که آزادی آنها از طریق قانون اساسی و حاکمیت توانمند قانون محافظت می‌شود. ما در راستای پاسخگو سازی افراد و نهادها، بسیار جدی هستیم.»

وزیر خارجه آمریکا گفت: «متأسفانه شورای امنیت یک بار دیگر خرد و منطق پشت تصمیم ما به خروج در سال 2018 را تأیید کرد. اگر شورا درباره پاسداری از حقوق بشر جدیت داشت، موارد زیادی برای پرداختن به آنها مانند عدم برابری نژادی در جاهایی مانند کوبا، چین و ایران، وجود دارد.»

در بیانیه مایک پمپئو آمده‌است: «اگر شورا صادق بود، توانمندی دموکراسی آمریکایی را به رسمیت می‌شناخت و از رژیم‌های مستبد در سراسر جهان می‌خواست از دموکراسی آمریکایی درس گرفته و با الگوبرداری از استاندارهای متعالی پاسخگویی و شفافیت، که ما به کار می‌گیریم، در برابر ملت خود پاسخگو باشند.»

بیشترین بازدید موضوعات مهم