طالبان 12 سرباز افغان را در جوزجان افغانستان کشتند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

مقام‌های ولایت جوزجان در شمال افغانستان تایید کردند، در نتیجه حمله طالبان بامداد چهارشنبه 17 ژوئن در این ولایت 12 سرباز ارتش افغان کشته شدند و پنج سرباز دیگر زخم برداشتند.

عبدالمعروف آذر سخنگوی والی جوزجان به روزنامه «اطلاعات روز» گفت، جنگجویان طالبان بامداد امروز بر پاسگاه‌های نیروهای ارتش در ساحات «بالاحصار و جبارشهید» ولسوالی آقچه این ولایت حمله کردند.

Advertisement

آذر تایید کرد، در این حمله 12 سرباز ارتش کشته و پنج سرباز دیگر زخمی شدند. وی ادامه داد که طالبان چهار سرباز ارتش دیگر را با یک تانک نظامی با خود بردند و دو عراده تانک دیگر را تخریب کردند.

سخنگوی والی جوزجان علاوه کرد، در این رویداد پنج جنگجوی طالبان به شمول احمدالله یکی از فرماندهان این گروه کشته شدند و 10 جنگجوی دیگر طالبان زخم برداشتند.

در همین حال، وزارت دفاع ملی افغانستان با نشر اعلامیه‌ای نوشت، در نتیجه حمله طالبان به ولایت جوزجان شش سرباز ارتش کشته و سه سرباز دیگر زخم برداشتند.

از سوی دیگر، ذبیح الله مجاهد سخنگوی گروه طالبان مدعی است که در این حمله به صورت کٌل 49 سرباز دولت افغانستان کشته، زخمی و اسیر شدند و «اسلحه زیاد هم به دست آمد».

شایان ذکر است که محمد اشرف‌غنی رئیس جمهوری افغانستان پنج‌شنبه 11 ژوئن 2020 در «ویدئو کنفرانس» با شورای اتلانتیک آمریکا گفته بود، زمان و مکان مذاکرات بین‌الافغانی هفته آینده اعلام می‌شود.

غنی تاکید کرد، در مذاکرات بین‌الافغانی در مورد تضمین حقوق زنان و اقلیت‌ها صحبت می‌شود و سرانجام تصمیم نهایی را مردم افغانستان می‌گیرد.

او علاوه کرد، تا کنون سه هزار زندانی طالبان آزاد شده و دو هزار زندانی دیگر این گروه به‌زودی آزاد خواهند شد و هم‌چنان یک هیأت طالبان در شهر کابل بر روند رهایی زندانیان نظارت دارند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم