ابراز امیدواری برایان هوک نسبت به اجرای گفتوگوهای مستقیم میان آمریکا و ایران
برایان هوک نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، ابراز امیدواری کرد که دو کشور گفتوگوهای مستقیمی را در زمینه تبادل زندانیها و طیف وسیعی از مسائل آغاز کنند.
برایان هوک امروز 17 ژوئن تأکید کرد که این کشور مایل است درباره مبادله زندانیان و همچنین کلیه مسائل میان دو کشور مستقیماً با تهران وارد مذاکره شود.
هوک درعین حال خواستار تحریم تسلیحاتی نظام ایران از سوی شورای امنیت سازمان ملل به شکل نامحدود شد.
او گفت: «باب گفتگوی دیپلماتیک از جانب آمریکا نه فقط در خصوص مبادله زندانیان، بلکه درباره کلیه مسائلی که مناسبات دو کشور را طی چهل و یک سال گذشته مختل ساختهاند، باز بوده و رئیسجمهوری آمریکا، مایل است به میز مذاکره با ایران بازگردد».
گفتنی است ایران و آمریکا در هفتههای گذشته به تبادل زندانیان یکدیگر پرداختند و رئیسجمهوری آمریکا ضمن تشکر از تهران به خاطر آزادی زندانیان آمریکایی به رهبران تهران توصیه کرد که برای انجام «معامله بزرگ» با وی منتظر نتیجهٔ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در نوامبر آینده نمانند، زیرا، او در هر حال پیروز این انتخابات خواهد بود و معامله با وی پیش از نوامبر آینده، بیشتر به سود نظام ایران تمام خواهد شد.