کمتر از 900 فوتی کرونا در آمریکا و یک مبتلا در چین

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

ایالات متحده آمریکا در 24 ساعت منتهی به 00:30 بامداد سه‌شنبه 12 ماه مه 830 فوتی دیگر مبتلا به ویروس جدید کرونا را به ثبت رساند که با این وجود شمار قربانیان مبتلا به ویروس کرونا بنا به آمار ارائه شده از سوی دانشگاه جونز هاپکینز به 80,352 تن رسیده است.

این در حالی است که چین که از دسامبر سال گذشته خاستگاه و اولین کانون انتشار کرونا در جهان است روز گذشته تنها یک مورد مسافر مبتلا به ویروس کرونا را شناسایی کرده است.

Advertisement

علی‌رغم کاهش شمار روزانه قربانیان کرونا در آمریکا به کمترین تعداد از ماه مارس گذشته آمار روز دوشنبه با 830 فوتی نسبت به 776 فوتی در روز یک‌شنبه تفاوت چندان زیادی نداشته اما این باعث کاهش نگرانی‌ها درباره تعداد فوتی‌ها در ایالات متحده آمریکا که همچنان با کاهش تدابیر قرنطینه‌ای روند صعودی خواهد داشت، نشده است.

دانشگاه جونز هاپکینز در بالتیمور اعلام کرد که شمار مبتلایان به ویروس کرونا در ایالات متحده به تعداد 1,346,723 مورد تشخیص داده شده رسیده است.

در چین طبق آمارهای ارائه شده از سوی کمیته ملی بهداشت در روز سه‌شنبه اعلام شد که تنها یک مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در 11 ماه مه2020 تشخیص داده شده است. این در حالی است که روز گذشته شمار روزانه مبتلایان به کرونا 17مورد بوده است.

مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا در چین تحت عنوان « انتشار وارداتی کرونا» شناسایی شده که شامل یک مسافر مبتلا به کرونا است که از خارج به چین وارد شده است.

کشور چین در روز گذشته 7 مورد جدید مبتلا به ویروس کرونا را شناسایی کرده که به عنوان مسافر از خارج به این کشور وارد شده‌اند.

تعداد 15 تن از این افراد مبتلایانی بوده‌اند که در مقایسه با 12 مورد روز قبل از آن هیچ‌گونه علائم ابتلا به کرونا را از خود نشان نداده‌اند.

شمار مبتلایان به ویروس جدید کرونا در چین تاکنون به 82919 نفر رسیده است اما تعداد فوتی‌های مبتلا به کرونای این کشور همچنان در سطح 4633 بدون تغییر مانده است.

از سویی و علی‌رغم افزایش شمار مبتلایان و جان‌باختگان شیوع همه‌گیر کرونا در آمریکا دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور با کاهش تدریجی تدابیر قرنطینه‌ای و برداشتن محدودیت‌ها در تلاش است تا چرخه اقتصاد که هفته‌ها است به دلیل پاندمی کرونا و تدابیر قرنطینه‌ای از فعالیت باز ایستاده را مجددا به کار اندازد.

این اقدام ترئیس جمهوری آمریکا اکنون اما با موانعی مواجه است و در حالی که مشاوران اقتصادی ترامپ علی‌رغم گسترش شیوع کرونا در این کشور از بازگشایی و راه‌اندازی مجدد چرخه اقتصاد آمریکا دفاع می‌کنند، کارشناسانی دیگر نسبت به برداشتن تدابیر قرنطینه‌ای در بسیاری از مناطق درباره این‌که ممکن است این اقدام به انتشار مجدد ویروس منجر شود هشدار دادند.

از طرفی سازمان جهانی بهداشت دوشنبه خواستار آن شد کشورهایی که در صدد بازگشایی تدریجی هستند شدیدا محتاطانه عمل کنند.

تیدروس ادهانوم مدیر سازمان جهانی بهداشت در این‌باره گفت برداشتن «با تاخیر و تدریجی» تدابیر قرنطینه عمومی اقدامی ضروری است.

مدیر سازمان جهانی بهداشت گفت که جهش در تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در کره جنوبی و آلمان نگرانی‌های جهانی درباره موج دوم انتشار ویروس را باعث شده است.

بیشترین بازدید موضوعات مهم