تاثیرگذاری کرونا بر پروژه ساخت هواپیمای جدید رئیس‌جمهوری آمریکا

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

به گفته شرکت بوئینگ، برنامه ساخت دو هواپیمای جدید ریاست جمهوری ایالات‌متحده، به دلیل پاندمیک کرونا با نخستین کسری بودجه تعیین‌شده برای آن، روبرو شده است.

براساس گزارش ژورنال آمریکایی «پاپیولار مکانیکس»، شرکت بوئینگ درست از دو ماه پیش، کار روی دو هواپیمای تجاری مدل 8آی-747 برای تیدیل آنها به هواپیمای ویژه ریاست جمهوری آمریکا برای مسافرت‌های او و ارکان دولت وی تا سال 2050 را آغاز کرده است.

Advertisement

تاثیر پاندمیک کرونا

بوئینگ همچنین اظهار داشت که به دلیل آنچه که آن را «کاستی در تیم‌های مهندسی» ناشی از بیماری همه‌گیر کرونا نامید، متحمل هزینه‌های اضافی بالغ بر 168میلیون دلار شده است.

بوئینگ که تأسیسات هواپیما سازی‌اش در ایالت واشنگتن واقع شده، از بروز همه‌گیر کرونا بشدت آسیب دید زیرا نتایج تست «پی سی آر» تشخیص کرونا درمورد 212 تن از کارکنان آن، مثبت بود و یکی از کارکنان نیز در اثر کووید 19 جان سپرد.

این ضربه خرد کننده، شرکت را وادار کرد تا گام بی سابقه‌ای را در طول سوابق کاری خود برداشته و تولید هواپیماهای تجاری را به شکل کامل به مدت 14 روز از 25 مارس، متوقف کند. تأثیر این تصمیم بوئینگ بر پروژه بروز رسانی هواپیمای جدید ریاست جمهوری روشن نشده است که زیر چتر پروژه‌ای نظامی، اجرا می‌شود.

سیمولاتورهای شبیه‌ساز آینده

قرار بر این است دو هواپیمای بوئینگ مدل 8آی 747 که از سال 1990 بکار گرفته شده‌اند، بروز رسانی شده و تبدیل به دو هواپیما با نام‌های «وی سی -25بی» و «وی سی -25 آ »گردند. به گفته نیروهی هوائی آمریکا، این دو هواپیما، مشمول بروز رسانی‌ها و مدرنیزه‌کردن‌هایی در سیستم برق و سیستم‌های ارتباطی مهم و دستگاه‌های پزشکی در کنار تجهیزات رفاهی در بخش مسافران و دستگاه‌های دفاع ضد موشکی و ضد بمب‌های هسته‌ای خواهند شد.

دفتر پرنده رئیس‌جمهوری

هواپیماهای ریاست جمهوری آمریکا به گونه‌ای طراحی شده‌اند که تا حد امکان خودکفا باشند که ناشی از نقش آن در دوران جنگ سرد بوده و می‌تواند به عنوان یک دفتر پرنده رئیس‌جمهوری آمریکا در جریان هر نوع جنگ هسته‌ای، مورد استفاده قرار گرفته و ساعات طولانی در پرواز باشد و از فرودگاهی به فردوگاه دیگر یا به منطقه دور افتاده‌ای در آمریکا برود ، بنابراین به گونه‌ای طراحی خواهند شد که نیازی به هیچ امکانات زمینی نداشته باشد.

تجهیزات پدافندی انواع موشک‌ها

سیستم حفاظت پروتایپ کنونی بوسیله دستگاه‌های پیشرفته ضد موشک‌های زمین به هوا و هوا به هوا تامین شده و گیرنده «آ.ان /آ آ آر57 بی» نصب شده در این هواپیما با مشاهده موشک‌ها در رادار خود، آژیر خطر را روشن می‌کند.

AAQ-24 Nemesis Directional Infrared Redmeasures (DIRCM همچینین سیستم پالس های اشعه فرو سرخ را برای ایجاد پارازیت درموشک‌های هدایت شونده با اشعه فرو سرخ، ارسال کرده و به دستگاه‌های اساسی دیگری مجهز است که می‌تواند درموشک‌های هدایت شونده با رادار نیز پارزیت اندازی کند.

مصونیت در برابر پالس الکترومغناطیسی

هواپیماهای ریاست جمهوری ایالات‌متحده، همچنین در برابر تاثیرات پالس الکترومغناطیسی، ایمن‌سازی می‌شوند که پدیده‌ای است که می‌تواند در اثر ولتاژ انتشار یافته ناشی از انفجار هسته‌ای، ایجاد شده و باعث بروز اختلال در دستگاه‌های الکترونیکی نزدیک به آن پالس گردیده و چه بسا آنها را کاملا از کار بیاندازد.

اگرچه نیروی هوایی آمریکا یا شرکت بوئینگ، ماهیت این به روز رسانی‌های ابتکاری موجود در پروتوتایپ جدید را فاش نکرده اند، اما به پیش‌بینی کارشناسان، این تجهیزات به قابلیت‌ها و توانمندی‌های دفاعی بیشتر و هر آنچه که عملکرد آنها تقویت کند و از استقلال کامل و خودکفایی برخوردار باشد، مجهز شده است.

مشخصات ویژه 5.3 میلیارد دلاری

به نوشته این مجله آمریکایی، پیش‌بینی شده که هزینه این برنامه به 5.3 میلیارد دلار بالغ گردد. این دو هواپیما قرار بود در سال 2024 وارد سرویس شوند اما ظاهرا به دلیل بیماری همه‌گیر کرونا، بروز تاخیر در اجرای این پروژه، گریز ناپذیر است.

بیشترین بازدید موضوعات مهم