وب‌سایت «حاج فردوسی» که دعای ویژه برای مبتلا نشدن به کرونا می‌فروخت از دسترس خارج شد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

حاج فردوسی، سایت فرد روحانی که از طریق دعا خواندن برای مشتریان خود پول دریافت می‌کرد از دسترس خارج شد.

به گزارش روز شنبه 18 آوریل 2020 اعتمادآنلاین، پس از انتقادهای بسیار از عملکرد وب‌سایت حاج فردوسی در فضای رسانه‌ای این سایت از دسترس خارج شد.

حاج فردوسی در قسمتی از‌ منوی سایت خود، جایی را به عنوان التماس دعا طراحی کرده بود که در ازای ثبت‌نام و واریز پول از طرف مردم به صورت ثبت‌نام در این سامانه اینترنتی، برای آنها دعا می‌خواند.

اعتماد آنلاین در ادامه نوشت «وقتی هم که از او درباره دریافت پول برای دعا و مغایرت آن با رسم و رسوم دین سوال شده بود، ادعا کرده که ائمه اگر در قبال دعای خود پولی دریافت نمی‌کردند برای این بوده که در روز برای سه تا چهار نفر دعا می‌خوانند. اما من چون مجبور هستم برای تعداد کثیری دعا کنم، می‌توانم در قبال دعا، پول دریافت کنم.»

در قسمت منوی «التماس دعا» در سایت حاج فردوسی برای دعا خواندن آمده بود: «اگر می خواهید حاج فردوسی به طور ویژه برای شما دعا بخواند: 55،555 تومان»

دعا ویژه برای مبتلا نشدن به کرونا: 44،444 تومان!

دعا برای برگشت سلامتی کسانی که به کرونا مبتلا شده اند: 66،666 تومان، اگر هم بیرون از ایران هستید برای دریافت دعای ویژه 11.11 یورو پرداخت کنید.

گفتنی است، همچنین حاج فردوسی در این سایت، خود را مولف نظام جامع تربیتی منهاج الفردوسیان و صاحب دومین رسم‌الخط قرآن کریم در طول تاریخ اسلام خوانده بود.

بیشترین بازدید موضوعات مهم