ترامپ: مرگ و ویرانگری کرونا تکان دهنده است اما واکسن‌ها نوید بخش‌اند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا شامگاه چهارشنبه 15 آوریل 2020 به وقت محلی آمریکا گفت، مرگ و ویرانگری ناشی از ویروس جدید کرونا «تکان دهنده» است اما در عین حال روند آزمایش واکسن‌ها امیدوارکننده است.

رئیس جمهوری آمریکا روز چهارشنبه در کنفرانس خبری روزانه کمیته بحران کرونا اعلام کرد که «ایالات متحده آمریکا تا حدود زیادی اوج کرونا را پشت سر گذاشته است».

Advertisement

ترامپ افزود:«روز پنج‌شنبه آینده تصمیمش را درباره بازگشایی اقتصاد اعلام خواهد کرد».

او همچنین اظهار داشت که بعضی از ایالت‌ها می‌توانند تا قبل از ماه مه مجددا فعالیت‌های اقتصادی‌شان را آغاز کنند.

ترامپ یادآوری کرد، موضوع تدابیر مربوط به بازگشایی مجدد را با فرمانداران ایالت‌ها مورد بررسی قرار خواهد داد.

رئیس جمهوری آمریکا با اشاره به همکاری دولت او با شرکت‌های بزرگ آمریکایی چون جنرال موتورز برای ساخت دستگاه‌های کمک تنفس مورد نیاز، گفت: «دولت تاکنون نزدیک به 3.5 میلیون تست کرونا انجام داده است».

او توضیح داد که دولت آمریکا در هماهنگی با بزرگترین شرکت‌های آمریکایی فعال در زمنیه تولید واکسن ویروس کرونا گام برمی‌دارد و به پیشرفت‌های نویدبخشی در زمینه آزمایش‌های‌ بالینی تعدادی از واکسن‌ها دست یافته است.

رئیس جمهوری آمریکا همچنین مجددا حمله به سازمان بهداشت جهانی را تکرار کرده و بر توقف کمک مالی آمریکا به سازمان جهانی بهداشت تا انجام اصلاحات داخلی در این سازمان تاکید کرد.

ترامپ همچنین گفت که سازمان جهانی بهداشت نقش خود را به طور کامل و به موقع در هشدار به جامعه بین‌المللی درباره خطر ویروس کرونا ایفا نکرده است.

رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا درباره اوضاع داخلی کشورش ضمن اشاره به تلاش‌های دمکرات‌ها برای تعطیلی برخی اداره و وادار کردن کارمندان به خالی کردن پست‌های مورد نیاز برای تعامل با شرایط کنونی، گفت بحران کرونا «بازی‌های سیاسی‌» را بر نمی‌تابد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم