دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات متحده آمریکا شامگاه دوشنبه 13 آوریل 2020 تاکید کرد که ایالات متحده علیرغم افزایش تعداد مبتلایان، در مبارزه با ویروس جدید کرونا پیشرفتهایی حاصل کرده است.
به گزارش خبرگزاریها دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا شامگاه دوشنبه به وقت محلی در کنفرانس خبری روزانه کمیته بحران درباره تحولات شیوع همهگیر کرونا با اشاره به این که تدابیر اتخاذه شده از سوی کشورش از شمار مبتلایان به ویروس کرونا کاسته است افزود که او پیش از وقوع هر گونه فوتی بر اثر ابتلا به کرونا، محدودیتهای مسافرتی را اعمال کرده است.
او همچنین با تاکید این که کشورش تدابیر پیشگیرانه در برابر کرونا را به موقع انجام داده است، افزود «تعداد فوتیهای ما در مقایسه با دیگر کشورها و تعداد جمعیت، پایین است».
رئیس جمهوری آمریکا گفت کشورش به کشورهایی که نیاز به دستگاههای کمک تنفس دارند، کمک خواهد کرد.
از سویی آنتونی فائوچی مدیر انستیتو ملی آلرژی و بیماریهای واگیردار آمریکا ضمن بیان این که 15 روز قرنطینه برای مبارزه با ویروس کرونا کافی نیست، در عین حال افزود« در مقابل اما تعداد زیادی به دلیل این اقدامات زیان (اقتصادی) دیدند».
آمریکا با بیش از 23 هزار فوتی کرونایی
علاوه بر این شمار جان باختگان بر اثر ابتلا به ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا دوشنبه به بیش از 23 هزار مورد فوتی افزایش یافته است.
بنا به آمار ارائه شده از سوی خبرگزاری رویترز برخی مسئولان گفتند که مرحله بسیار بد احتمالا به پایان رسیده و شیوع همهگیر ویروس کرونا ممکن است این هفته به اوج خود برسد.
آمریکا به عنوان سومین کشور پر جمعیت جهان بیشترین تعداد مرگ و میر ناشی از ابتلا به ویروس کرونا را به خود اختصاص داده است.
شما مبتلایان به ویروس کرونا در ایالات متحده آمریکا تاکنون به نزدیک به 570 هزار تن رسیده است در حالی که شمار مبتلایان به ویروس کرونا در سرتاسر جهان به بیش از 1.8 میلیون نفر رسیده است.
این در حالی است که روز گذشته 1513 تن در آمریکا جان خود را بر اثر ابتلا به ویروس کرونا از دست دادند. این تعداد از 6 آوریل جاری تاکنون کمترین تعداد روزانه فوتیها در ایالات متحده بوده است.
همچنین تا کنون بیشترین تعداد مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا در ایالت نیویورک به ثبت رسیده که بالغ بر بیش از10 هزار فوتی است.
مقامات آمریکایی از هفتهها پیش محدودیتهایی را اعمال کردند که برای ممانعت از گسترش شیوع کرونا مردم را در مناطق زیادی از ایالات متحده آمریکا به ماندن در خانههایشان ملزم کرده که این اقدامات باعث زیانهای اقتصادی بزرگی شده است.
از طرفی مسئولان و قانونگذاران آمریکایی رایزنیهایشان را برای تعیین زمان بازگشایی مجدد بخشهای اقتصادی آغاز کردهاند.