حکومت افغانستان: قتل و وحشت هدف عمدۀ داعش طالب حقانی و القاعده است
صدیق صدیقی، سخنگوی رئیس جمهوری افغانستان پنج شنبه 26 مارس در توییتی نوشت، حمله مهاجمان انتحاری به عبادتگاه سیکها در کابل یک «جنایت هولناک» بود، قتل و وحشت هدف عمده داعش، طالب، حقانی و القاعده است.
صدیقی نوشت: «حملهی دیروز (چهارشنبه) برعبادتگاه هموطنان هندوباوران ما درکابل، یک جنایت هولناک بود. قتل، کشتار، ایجاد ترس، وحشت و دهشت، هدف عمدهی داعش، طالب، حقانی، القاعده و دها گروه تروریستی دیگر است. فکر وعمل همهای تروریستها در انجام جنایت، یکسان است».
در همین حال، حمدالله محب، مشاور امنیت ملی افغانستان در توییتی نوشت: «امشب(شامگاه چهارشنبه) جهت غمشریکی و پیام تسلیت رییس جمهور با هموطنان سیک ما دیدم و قصههای از وحشت تروریستها علیه زنان و اطفال شنیدم. ما از نقش این قشر در پیشرفت جامعه قدردانی نموده تعهد داریم تا اقدامات امنيتى بيشتر، قاطع و مؤثر را با نمايندههاى شان در جلسه فوق العاده امنیتی زير دست بگيريم».
از سوی دیگر، محمد اشرف غنی، رئیس جمهوری افغانستان با نشر اعلامیهای حمله به عبادتگاه سیک ها را در کابل محکوم کرد به مسئولان مربوطه فرمان داد به زخمیان این رویداد رسیدگی کنند.
هم چنان این حمله مهاجمان به عبادتگاه سیک ها در کابل با واکنش های شدید داخلی و بیشتر سفارتخانه های خارجی مقیم کابل روبه رو شد.
قابل ذکر است که مهاجمان انتحاری وابسته به گروه داعش بامداد چهارشنبه 25 مارس به عبادتگاه سیک ها در شهر کابل حمله کردند که براساس گفته وزارت امور داخله افغانستان، در این حمله 25 غیرنظامی کشته و هشت غیرنظامی دیگر زخمی شدند.