باز هم موضوع مرکل و کرونا؛ نتیجه تست دوم صدر اعظم آلمان ؟

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

کووید 19 نتوانسته است به سیستم ایمنی بدن قدرتمندترین بانوی آلمان، رخنه کند؛ تا جائی که نتایج دومین تست ابتلاء به کرونا در مورد آنجلا مرکل، صدر اعظم آلمان، منفی نشان داده بود.

تفاصیل خبر از این قرار است که دفتر آنجلا مرکل، صدر اعظم آلمان اعلام کرد، او مجددا تحت تست ابتلاء به ویروس کرونا قرار گرفته و نتیجه آن برای بار دوم نیز منفی بود.

Advertisement

مرکل از روز یکشنبه گذشته بعد از آگاهی از اقدام یک پزشک مبتلا به کرونا در زدن واکسن ضد عفونت‌های ریوی به او در قرنطینه خانگی قرار داده شد.

دفتر مرکل شامگاه چهارشنبه 25 مارس، اعلام کرد، این صدر اعظم 65 ساله که نتیجه دو تست کرونا در موردش منفی بوده، هفته آینده مورد معاینات اضافی قرار خواهد گرفت.

استفان زایبرت، سخنگوی مرکل نیز تأیید کرد که او همچنان به کار خود از خانه ادامه می‌دهد که شامل شرکت در جلسات از طریق ویدئو کنفرانس با رهبران جهان می‌شود.

نخستین تست کرونا از مرکل در دوشنبه گذشته گرفته شد که نشان داد او مبتلا به ویروس نیست و حالش « خوب» است.

صدراعظم آلمان روز دوشنبه اعلام کرد که نتایج اولین تست کرونا منفی بوده و مرکل بار دیگر برای اظهار نظر قطعی در خصوص ابتلای احتمالی به کرونا در معرض تست مجدد قرار خواهد گرفت.

شایان ذکر است سخنگوی صدراعظم آلمان اوایل هفته جاری اعلام کرده بود، مرکل کمی بعد از کنفرانس مطبوعاتی یکشنبه گذشته برای اعلام تدابیر جدید در راستای جلوگیری از انتشار کرونا در کشور از ابتلای پزشکی به کووید 19، مطلع گردید که مبادرت به زدن واکسن ضد عفونت‌های ریوی به مرکل در جمعه گذشته گذشته کرده بود.

علاوه بر این ، سخنگوی مرکل در بیانیه‌ای مختصر در آن زمان اعلام کرد که «صد راعظم آلمان، تصمیم به قرنطینه خانگی خود گرفته و در روزهای آینده تحت معاینات مکرر قرار خواهد گرفت و کارهای دفتری خود را از خانه انجام خواهد داد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم