سعودی رفت و آمد به استان «القطیف» را تا اطلاع ثانوی منع کرد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

وزارت کشور پادشاهی عربی سعودی روز یک‌شنبه 8 مارس 2020 رفت و آمد به استان «القطیف» را به دلیل انتشار ویروس کرونا تا اطلاع ثانوی منع کرد. تعدادی از اهالی این استان مخفیانه به ایران رفته و گذرنامه‌هایشان در ایران مهر نشده است.

به گزارش خبرگزاری واس، خبرگزاری رسمی سعودی یک مقام مسئول در وزارت کشور اعلام کرد در چارچوب اقدامات بهداشتی پیشگیرانه که از سوی نهادهای بهداشتی ذی‌ربط توصیه شده و با توجه به همه 11 مورد ابتلا به ویروس کرونا از اهالی استان القطیف بوده‌اند، رفت و آمد به این استان تا اطلاع ثانوی منع شد.

Advertisement

این مقام مسئول سعودی گفت که با توجه به اینکه اقدامات معمول در سطح بین‌الملل برای مقابله با انتشار ویروس، اقدام در سطح منطقه جغرافیایی محل حضور موارد مبتلا است، در راستای اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با انتشار ویروس کرونا، تصمیمات ذیل اتخاذ شد:

1.ورود و خروج به استان القطیف (از سیهات در جنوب تا صفوی در شمال) به طور موقت منع می‌شود.

2.به همه اهالی استان برای رسیدن به محل سکونتشان کمک شود.

3.برای بالا بردن اقدامات پیشگیرانه برای منع انتشار ویروس، فعالیت همه ادارات دولتی و خصوصی متوقف می‌شود. نهادهای امنیتی، خدماتی و ضروری مانند داروخانه‌ها، فروشگاه‌های غذایی، پمپ‌های بنزین، مراکز بهداشتی، محیط زیست، شهرداری، نهادهای امنیتی با رعایت موارد بهداشتی ویژه از این قانون مستثنی هستند.

4.حمل و نقل تجاری و موارد خوراکی از و به این استان رعایت موارد بهداشتی ضروری، ادامه خواهد یافت.

همه افرادی که این قانون شامل حالشان می‌شود، مرخصی پزشکی صادره از وزارت بهداشت دریافت خواهند کرد.

این مقام مسئول سعودی از همه شهروندان این کشور خواست به اتخاذ تدابیر بهداشتی پیشگیرانه ادامه دهند، زیرا که این امر به موفقیت هر چه بیشتر تلاش‌ها برای کنترل کرونا کمک خواهد گرد.

سعودی از 21 فوریه 2020 اعلام کرده بود در چارچوب اقداماتش برای جلوگیری از انتشار ویروس کرونا، همه افراد مقیم در این کشور را از سفر به ایران منع و اعلام کرد از ورود افرادی که در دو هفته گذشته در ایران بوده‌اند، جلوگیری می‌کند و هر شهروند سعودی که از ممنوعیت سفر به ایران تخلف کند، مشمول قوانین مربوط به سفر و دستورالعمل‌های مربوطه شده و به مدت 14 روز قرنطینه خواهد شد. بر همین اساس هر غیرسعودی که از این دستور العمل تخلف کند، اجازه ورود مجدد به این کشور را از دست خواهد داد.

وزارت بهداشت سعودی در روزهای گذشته از ثبت 5 مورد ابتلای قطعی به ویروس کرونا در میان افرادی خبر داد که به ایران رفته و از طریق بحرین یا کویت به سعودی برگشته‌اند و بعدا مشخص شد که آنها سفر خود به ایران را به نهادهای ذی‌ربط اطلاع نداده‌اند.

در روزهای گذشته نیز یک مقام مسئول سعودی اقدام ایران به مهر نکردن گذرنامه شهروندان سعودی که به این کشور سفر می‌کنند را محکوم کرد و از همه سعودی‌هایی که در هفته‌های گذشته در ایران بوده‌اند، خواست این موضوع را به نهادی سعودی ذی‌ربط اطلاع دهند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم