ویدیو..اعزام لشکری از 100هزار اردک از چین به پاکستان برای مقابله با هجوم ملخ‌ها

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

یک روزنامه محلی چینی طی گزارشی نوشت، چین قصد دارد لشکری متشکل از 100 اردک برای کمک به پاکستان در مبارزه با هجوم ملخ‌ها به این کشور اعزام کند.

طبق نوشته روزنامه چینی «نینگبو ایوینینگ»، وظیفه این اردک‌ها چیره شدن بر تودهای بزرگ ملخ‌‌ها که به محصولات کشاورزان مانند پنبه و گندم در پاکستان حمله کردند.

Advertisement

اردک‌های اعزامی قرار است به مناطقی که ملخ‌ها به آن هجوم آوردند، انتقال داده شوند تا بر ملخ‌های مهاجم به محصولات کشاورزان چیره شوند و کشاورزان پاکستان را از شر آنها نجات دهند.

روزنامه نینگبو اوینینگ، نوشت: «پیشتر گروهی از کارشناسان چینی برای مشاوره به پاکستان اعزام شده بودند، تا برای مبارزه و برخورد با تهاجم ملخ به مزارع و محصولات این کشور راه چاره‌‌ای پیدا کنند به دنبال سفر کارشناسان قرار شد، تعداد 100 هزار اردک از شرق استان ژجیانگ چین برای نابودی ملخ‌ها به پاکستان اعزام شوند».

چین از دو دهه پیش برای مقابله با ملخ‌ها با تهاجم مشابهی در ایالت «سین کیانگ» در شمال غربی این کشور، از اردک‌هایی استفاده کرد که برای انجام این کار تربیت کرده بود. این اردک‌‌ها که به طور طبیعی غذای خود را از خوردن حشرات بویژه ملخ‌ها تامین می‌کنند در مقابله با ملخ‌ها در استان «سین کیانگ» بسیار مؤثر بوده و موفق شدند ملخ‌ها را از بین ببرند.

به گزارش این روزنامه، لو لیزی، کارشناش امور فن‌آوری کشاورزی در استان «ژجیانگ» گفته است بکارگیری اردک‌ها برای مقابله با ملخ‌ها بسیار به صرفه‌تر است اول اینکه خود ملخ‌ها به غذایی برای اردک‌ها تبدیل می‌شوند یعنی به جای ضرر به نفع تبدیل خواهند شد دوم اینکه استفاده از مواد سمی هم ملخ‌ها را غیر قابل استفاده می‌کند و هم اثرات منفی دیگری بر دیگر گیاهان و محصولات كشاورزی برجای خواهد گذاشت بنابرین استفاده از اردک بسیار ارزانتر و به محیط زیست آسیبی نمی‌رساند».

این کارشناس گفته است، هر اردک روزانه بیش از 200 ملخ می‌خورد در صورتی که یک مرغ می‌تواند روزانه حداکثر 70 ملخ را بخورد بنابرین قدرت اردک برای مبارزه با ملخ 3 برابر مرغ است. درعین حال اردک پرنده‌ای است که به صورت گروهی خوب عمل می‌کند مدیریت گروهی اردک‌ها از بقیه پرندگان اهلی مانند مرغ بسیار بهتر و آسانتر است.

سال گذشته پاکستان مورد هجوم تودهای عظیم ملخ‌های قرار گرفت این حشرات با هجوم به مزارع دانه پنبه این کشور را نابود کردند امسال نیز به محصول گندم هجوم کرده و مزارع را تهدید می کنند اما پاکستان پیشاپیش به فکر مقابله با آنهاست.

بیشترین بازدید موضوعات مهم