پمپئو: مشارکت سعودی با آمریکا در مقابله با رفتار ایران مهم است

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

مایک پمپئو وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا چهارشنبه 12 فوریه 2020 بر اهمیت مشارکت پادشاهی عربی سعودی با آمریکا برای مقابله با رفتار بی‌ثبات کننده ایران تاکید کرد.

مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا چهارشنبه در سلسله توئیت‌هایی بر شبکه «توئیتر» نوشت «مشارکت با سعودی در مقابله با رفتار بی‌ثبات کننده ایران مهم است».

Advertisement

پمپئو همچنین بر اهمیت مشارکت آمریکا با سعودی برای کاهش تنش‌ها در یمن تاکید کرد.

وزیر خارجه آمریکا گفت:« با سعودی منافع واحدی برای کاهش تنش‌ها در یمن داریم».

او همچنین گفت:« از گفت‌وگو با فیصل بن فرحان آل سعود وزیر خارجه سعودی درباره مسائل منطقه‌ای و امنیتی خوشوقتم».

پمپئو در رابطه با امور ایران گفت که « ایران در پایبندی به تعهداتش در ارتباط با قواعد بینالمللی مربوط به پولشویی و تامین مالی تروریسم بسیار تأخیر کرده است». او همچنین افزود« ایران باید فورا موافقتنامه «پالرمو» و موافقتنامه مربوط به تامین مالی تروریسم را به تصویب برساند».

نقض تحریم‌های ایران

از سویی ایالات متحده آمریکا 5 نفر را در ایالت‌های نیویورک و تگزاس به توطئه‌چینی برای نقض تحریم‌های نفتی اعمال شده بر ایران متهم کرد.

وزارت دادگستری آمریكا سه‌شنبه شب 11 فوریه، اعلام کرد كه پنج نفر را در تگزاس و نیویورک بر اساس اتهام‌هایی مبنی بر نقض تحریم‌های نفتی اعمال شده علیه ایران با تمهید مقدمات برای خرید نفت از ایران و فروش آن به پالایشگاهی در چین، متهم کرده است.

این وزارتخانه همچنین گزارش داد که این پنج نفر عبارتند از : نیکلاس هووان از نیویورک، چن وانگ، رابرت توویتز، نیکلاس جیمز فاکس و دانیل ری لی از تگزاس.

دانیل ری لی، مدیر شرکت استک رویالتیز، مستقر در تگزاس است که امتیاز گاز و نفت را به صندوق‌های سرمایه‌گذاری و گروه‌های سهامی خاص، می‌فروشد.

این وزارتخانه همچنین اعلام کرد، متهمان از ژوئیه سال 2019 تا فوریه سال 2020، با یکدیگر قرار گذاشتند تا مقدمات لازم برای خریداری نفت از ایران و فروش آن را به یک پالایشگاه ناشناس چینی فراهم کنند.

وزارت دادگستری ایالات متحده خاطرنشان كرد كه دانیل ری لی، پیشنهاد پولشوئی از طریق شرکت استاک رویالتیز را مطرح کرده است.

به گزارش رویترز، شرکت «استاک رویالیتیز» تا این لحظه پیرامون درخواست اظهار نظر در مورد بیانیه وزارت دادگستری آمریکا، واکنشی نشان نداده است.

شایان ذکر است که چین، علیرغم تحریم‌های اعمال‌شده از سوی ترامپ رئیس‌جمهوری آمریكا بر صادرات نفت ایران در سال 2018، پس از خروج ایالات متحده از برجام، امضا شده در سال 2015 میان تهران و شش قدرت جهانی، همچنان واردكننده اصلی نفت ایران به شمار می‌آید.

بیشترین بازدید موضوعات مهم