انفجار در کندز افغانستان هشت کودک کشته و زخمی شدند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

مقام‌های ولایت کندز افغانستان پنج شنبه 13 فوریه تایید کردند، در نتیجه یک حمله انفجاری در این ولایت پنج کودک کشته و سه کودک دیگر نيؤ زخمی شدند.

به گزارش رادیو «سلام وطندار» عصمت الله مرادی، سخنگوی والی کندز با تایید این خبر گفت، یک ماین توسط طالبان در یک مدرسه در «روستایی در» ولسوالی دشت ارچی این ولایت جاسازی شده بود.

Advertisement

مرادی اضافه کرد، در نتیجه انفجار این ماین، پنج کودک کشته و سه کودک دیگر زخمی شدند. گروه طالبان هنوز در این مورد چیزی نگفته‌اند.

قابل ذکر است که یک حمله انتحاری نیز در نزدیکی دانشگاه نظامی مارشال فهیم سه شنبه 11 فوریه در شهر کابل پایتخت افغانستان رخ داد.
وزارت امور داخله افغانستان تایید کرد، در این حمله انتحاری شش نفر به شمول چهار نظامی و دو غیرنظامی کشته شدند 13 نفر دیگر به شمول پنج نظامی و هشت غیرنظامی زخم برداشتند.

نصرت رحیمی، سخنگوی این وزارت در صفحه رسمی توییترش نوشت، براساس معلومات اولیه، این حمله انتحاری توسط گروه طالبان انجام شد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم