برخی از اعضای ناتو می‌خواهند هزاران سربازشان را از افغانستان خارج کنند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

روزنامه امریکایی «نیویارک تایمز» چهارشنبه 5 فوریه گزارش داد، شماری از اعضای سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) می‌خواهند هزاران سرباز شان را از افغانستان خارج کنند.

شماری از مقام‌های امریکا و اروپا به این روزنامه گفته‌اند، این تصمیم به دنبال آغاز کاهش رسمی حضور سربازان امریکایی در افغانستان گرفته می‌شود.

Advertisement

براساس این گزارش، برخی از اعضای ناتو معتقدند که سربازان‌شان را در افغانستان کاهش دهند، اما برخی از اعضای دیگر این سازمان به شمول آلمان و ایتالیا معتقدند که سربازان‌شان در شرایط خاص در افغانستان باقی بمانند.

از سوی دیگر، دونالد ترامپ رئیس جمهوری ایالات‌متحده آمریکا بامداد چهارشنبه 5 فوریه 2020 در سخنرانی مهمی در برابر کنگره این کشور گفت، تلاش‌ها ادامه دارد تا طولانی‌ترین جنگ واشنگتن در افغانستان پایان یابد.

ترامپ در سخنرانی سالانه‌اش تاکید کرد، نمی‌خواهد «صدهاهزار» نفر در جنگ‌های بی پایان افغانستان کشته شوند.

او تاکید کرد، مذاکرات صلح در حال انجام است و سربازان آمریکایی پس از پایان جنگ در افغانستان به کشور‌شان برگردند.

«مجله دفاع استرالیا» دوشنبه 3 فوریه نیز گزارش داد، نزدیک به 100 سرباز استرالیایی که در چارچوب مأموریت حمایت قاطع به رهبری ناتو در افغانستان فعالیت دارند به کشور‌شان بر خواهند گشت.

لیندا رینولدس، وزیر دفاع استرالیا به این مجله گفته بود، نقش کشورش با مأموریت حمایت قاطع به رهبری ناتو ادامه خواهد داشت.

قابل ذکر است که هزاران سرباز خارجی در چارچوب مأموریت حمایت قاطع به رهبری ناتو در افغانستان مستقر هستند و این سربازان در بخش‌های آموزش و مشوره دهی سربازان افغان فعالیت دارند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم