نچیروان بارزانی و دونالد ترامپ در نشست «داووس» با هم دیدار خواهند کرد

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

نیچروان بارزانی، رئیس اقلیم کردستان عراق و دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در جریان نشست «داووس» با یکدیگر دیدار و گفت‌وگو خواهند کرد.

وب‌سایت رسمی «ریاست اقلیم کردستان» روز یک‌شنبه 19 ژانویه 2020 در این باره اعلام کرد «طی این دیدارها، ارتقا و گسترش روابط اقلیم کردستان با جامعه بین‌الملل و سیاست و مواضع اقلیم کردستان و نیز دیدگاه‌ها در رابطه با مسائل جهانی، مورد بحث و گفت‌وگو قرار می‌گیرند.»

Advertisement

رئیس اقلیم کردستان بنابر دعوت رسمی طی روزهای 21 تا 24 ژانویه در مجمع جهانی اقتصاد در «داووس» شرکت خواهد کرد و طی برنامه‌ای از قبل تعین شده با دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری ایالات‌متحده‌ی آمریکا و نیز آنتونیو گوترش، دبیر کل سازمان‌ملل‌متحد و تعداد دیگری از رهبران ارشد کشورهای جهان، دیدار و گفت‌وگو خواهد داشت.

اجلاس داووس که از سوی مجمع جهانی اقتصاد برگزار می‌شود، طی روزهای آتی در داووس سوئیس آغاز خواهد شد.

گفته شده در اجلاس داووس که امسال پنجاهمین اجلاس آن خواهد بود، از میان 117 کشور، سه هزار کار فرما، سیاستمدار و نمایندگان نهادهای مدنی شرکت خواهند کرد.

بیشترین بازدید موضوعات مهم