سازمان راهداری ایران: هفت نفر در یک تصادف اتوبوس کشته شدند

منتشر شده در: آخرین به روزرسانی:
فعال‌سازی حالت خواندن
100% Font Size

معاون حمل‌ونقل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ایران، اعلام کرد که در جاده باغین-سیرجان، در استان کرمان یک اتوبوس در اثر «سرعت غیرمجاز» دچار «سانحه» شد و «هفت نفر کشته» بر جای گذاشت.

بر اساس گزارش پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی ایران، چهارشنبه 15 ژانویه 2020، مهران قربانی، با بیان اینکه «سرعت غیرمجاز» و نهایتاً «عدم کنترل وسیله‌نقلیه توسط راننده» باعث «واژگونی» اتوبوس شده است، مسیر این اتوبوس را مشهد-بندرعباس، عنوان کرد.

Advertisement

تصادفات جاده ای در ایران پس از آلودگی هوا، بیشترین قربانیان را می گیرد، جدیدترین گزارش WHO از تصادفات جاده‌ای در جهان، نشان می دهد که سهم کشورهای جهان سوم از تصادفات جاده‌ای، 90 درصد است و ایران در آماری که سازمان بهداشت جهانی اعلام کرده در رتبه 38 قرار دارد آن هم با نرخ 32.30 درصدی مرگ و میر جاده‌ای.

قربانی در ادامه تعداد جان باختگان حادثه واژگونی اتوبوس را «هفت نفر» از «مسافران این اتوبوس» اعلام کرد و افزود: «راننده به مسیر کاملاً آشنا بوده و اتوبوس دارای کارت هوشمند و کارت معاینه فنی بوده است».

بر اساس گزارش مشرق، ایوب سلیمانی، جانشین فرمانده ناجا، پیش از این، آمار کشته شدگان ناشی از تصادفات جاده ای در ایران را سالانه 28 هزار نفر عنوان کرد.

به گفته او این رقم بالایی است که در سال 1386 به 16 هزار نفر رسیده بود.

سلیمانی عنوان کرد که «ظرفیت‌های موجود» به «دلایل مختلف» پاسخگوی «نیازهای آینده نیست» و با بیان اینکه «تعداد خودروها» در ایران «دو برابر» شده گفت: «جاده ها چندین برابر شده، تردد مردم بیشتر شده و مسافرت‌ها به همین ترتیب به صورت نسبتا تصاعدی در حال رشد است و ظرفیت‌های ما محدود مانده و هماهنگی مطلوب این است که سازمان های ذیربط به پلیس کمک کنند».

جانشین فرمانده ناجا تاکید کرد که اگر یک «پشتیبانی جدی» صورت نگیرد، در آینده تعداد «تلفات» افزایش پیدا می کند.

سلیمانی، مجموع تلفات جاده ای را حدود «51 درصد» اعلام کرد که از این تعداد تلفات که در سر صحنه رخ می دهد حدود «7 درصد» از سر صحنه تا بیمارستان کشته می شوند و حدود «41 درصد» در «بیمارستان ها»، فوت می شوند.

بیشترین بازدید موضوعات مهم